Kedves érdeklődők! Megvolt az első kollektív állításunk egy kisebb baráti társasággal, és döbbentesen erős élményeink voltak. A férfi-női kapcsolatokra állítottunk: hol és miért romlott el?Hogyan oldható?…

A tapasztalataink azt mutatták, hogy a mai nők a transzgenerációs kötésben a háborút átélt nőkkel vállalnak sorsközösséget. Más egyéb hatás nem volt!!!

Egyedül lenni, magunkra hagyva, ugyan csodájuk a férfit de nem érhetjük el, veszteség érzést generálnak bennünk.A modern társadalom egyfajta könyebbségként jelent meg számukra, de magányosak, ahogy a háborúban magukra hagyott nők voltak. Amint a transzgenerációs férfi felmenőkkel tudtuk oldani ezt a kapcsolódást, a nő elkezdett érdeklődni a férfi felé. Az egyetemes szeretet és a kapcsolódás teljesen hiányzott a térből, a NŐ és a FÉRFI képviselője között. Amint a Nő kapcsolódni akart, a férfi nem tudott ránézni, csak a férfi őseit nézte a “harctéren”, boldogtalan volt és magányos. A NŐT nem látta, illetve feszélyezve érezte magát ha ránézett.Boldogsága tiltva volt.

Miután oldottuk ezt a sorsátvételt is, a boldog férfi képviselője elkezdett felszabadultan nevetni, alig tudta abbahagyni, de a NŐT nem találta szimpatikusnak, inkább távol akarta tartani. Amint a transzgenerációs NŐI résszel is tudott oldódni, kapott tőle is engedélyt, utána a NŐ és a Férfi hihetetlen egymásra hangolódása jelent meg a térben ,összekapcsolódva táncoltak, a nő az odasimulást, a férfi ,azt az irányítást kezdte el érezni, ami tartja a NŐT. Hihetetlen élmény volt!!! Szinte erősebb mint az egyéni állítások eredményei és mindannyian éreztük, a hatás most is tart! Gyertek próbáljátok ki! Tegyünk a jövőárt,a Földi létért,Boldogságért!

Következő időpont 2022. január 22. szombat 10óra