Kedves érdeklődők!

A képzés 15 modulból áll. Egy modul egy 3órás online elméleti és egy gyakorlati napból áll. Szeptember 23.-án szombaton indul, egy online alkalommal ami 3 órás lesz .Reggel 9- től 12 óráig

Itt megbeszéljük a részleteket, es leadom az első orát,amit elkuldok csatolmányban is!

Szeptember hónapban  lesz meg egy gyakorlati nap is, szeptember 9.-én amit a rendelomben tartunk, pacienseimnek .melyen a képződők állítóként vesznek reszt. Számukra árengedményt adok, az állításuk díja 10000 ft .

.Havi egy 3oras online alkalommal es havi egy szombattal ami 10től tart 17oraig Ezen celszeru ott lenni amig tudsz.A kepzes dija.az online alkalom 20000 ft/alkalom.az allitason kepződők 10000ft- ot fizetnek.

A képződők tehát e tanfolyam díjáért kapnak 15 állítást és a tananyagot, illetve gyakorlási lehetőséget, gyakorlónapokkal.

A képzési dijat 2 havonta kell fizetni.minden hó 10.-éig,a következo alkalomét is. Tehát az első 2  alkalom diját előszor egyben, szeptember 10.-éig. A 117080012051954 es számlászámra. Számlát természetesen tudok adni.

A 15 hónap alatt 2.  2 napos tábort is szervezünk,.melyen specialis  technikákat is tanulnak a résztvevők, illetve belső gyermek illetve születésélményt is átélnek a képződők. 

Esetleges hiányzás esetén, a gyakorlati alkalmat lehet pótolni, az elméletet diasorban tudom elküldeni. A kimaradó alkalom dijat is rendezni kell. Kétszeri hiányzás megengedett, mivel a folyamat igy is röviditetten zajlik.

A tábrok diját külön rendezzük majd. Ez még rugalamas,attol ks üugg elmegyünk -e külső helyszinre. A kepzesemben  Hellinger Intezet által elismert tanfolyam elméleti része mellett, sok pszichoterpáias illetve védelmi,tisztítási spirituális ismeret , es technika átadását ,illetve saját élményt kapnak a résztvevők..Diasorokat a képződők megkapják.

Várjuk szeretettel az érdeklődőket a 06706039203 -as telefonszámon vagy a lenti email címen

Email: dcsae70@gmail.com