Hát sziasztok ! Te aki szeretnéd kollektív szinten gyógyítani a Földet, az emberiséget, örülök hogy ide kattintottál!

Valami új dolgot szeretnék elindítani!

Család-illetve rendszerállítás az emberiség problémáinak segítésére ,illetve a Föld gyógyításáért?!

Lehetséges ez? Igen azt gondolomigen! Sokan és sokat hallottunk már a tudat erejérőll, a lélek- mezőben történő gyógyulásokról!

Kíváncsi vagy hogy működik-e?–Énis!

Én azt tapasztalom,amikor családállítást tartunk, hogy sok esetben kollektív megoldás születik , csak úgíy oldható fel az egyéni sors! Például a legutóbbi állításunkkor, a társai mellett a csatatéren ülő katona csak így volt visszahozható a családrendszerébe, Amikor egy nagyobb rendszerben sok lélekre hatva kell megpróbálnunk az oldást.

Miért ne sikerülhet ez úgyis ha direkt ezt a problémát állítjuk fel? -Kérdezte a 19éves fiam…

Elgondolkodva ezen, én lehetségesnek tartom a kollektív problémák kollektív gyógyítását.

Nemcsak a buddhizmus “Tiszta Földjének” eszméje, de akár az indiánok , a sámánisztikus kultúra vagy az egyiptomi kultúra is tudta/tudja, hogy egyek vagyunk lélek szinten .Ezt veszi alapul a morfogenteikus mező használata is családállításkor.

Szóval, ha van kedved egy új kalandhoz, csatlakozz és csináljuk olyan állításokat, amik konkrét kollektív problémákat oldanak, részekre bontva, kolektíven.

Tervezem eddig:

-az emberi kapcsolatok problémái:nak

elmagányosodás, egymás tárgyiasítása, párkapcsolatok felbomálasa, kapcsolódási nehézségek

A Föld pusztítása, a környezetszennyezés ( akár az is hogy miért nem vigyázunk jobban a környezetünkre), a klímaváltozás ,esőerdők irtása (konkrétan kik és miért teszik)-tudatosság hiánya is.pl.

stb. témák állítását…ha csak egy ici picit is tudunk segíteni ezen kollektíven, kollekítv okokat oldva miért ne próbáljuk meg?

Még megjegyezném, nem gondolom ,érzem magam különleges kiváltságokkal bíró “mesternek, vagy gyógyítónak”!

Csupán az egyén szintjén, a tudat erejében bízva tennék egy kísérletet, hogy hátha tudunk hatni ha csak egy kicsit is-vagy ennél többet a jobb világunkért-EGYÜTT!

Köszönöm hogy elolvastad, csatolok egy linket, beleírhattok,,a véleménywetek is érdekel és érdekel -e titeket és résztvennétek -e egy ilyen kb 2 órás alkalmon?

Ennek a día csak 500 ft hozzájáruzlás , a rezsi miatt.

Mindenkinek szép napokat!

https://1drv.ms/w/s!ApKmkU1FMU41lRvIqy2eaDbyyuWY?e=0eCxRN